2013.02.25-27 - ПП «ОСВ Технології» прийняло участь в «Поліуретанекс 2014»

ПП «ОСВ Технології» взяло участь у 6-ій Міжнародній спеціалізованій виставці «Поліуретанекс 2014» , яка проходила з 25 по 27 лютого 2014 р. в виставковому центрі "Крокус Експо" (м. Москва, Росія).

Щорічна виставка "Поліуретанекс" є єдиною в Росії міжнародною спеціалізованою виставкою поліуретанових матеріалів, технологій та обладнання, яка наочно демонструє досягнення в сфері розвитку матеріалознавства, і покликана сприяти експонентам в налагодженні нових ділових контактів та партнерських відносин.

На виставці підприємство «ОСВ Технології» спільно з російським дистриб'ютором з Нижнього Новгорода, компанією «Фоліпласт», представило свої останні розробки змішувально-заливального обладнання OSV - установку високого тиску OSV H60, установку низького тиску OSV L60 і останнє покоління установки OSV Mini Pneumatica.

До уваги відвідувачів та учасників «Поліуретанекс 2014» також була представлена остання версія каталогу технологічного обладнання OSV - заливальних машин і комплексних проектів, виконаних нами за останні два роки.

На нашому стенді всі бажаючі могли детально ознайомитися з продукцією OSV, отримати технічну та комерційну інформацію про обладнання та технології переробки полімерів і обговорити перспективи співпраці.

Нові проекти OSV викликали великий інтерес з боку відвідувачів виставки.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!