2016.08.11 «Херсонський машинобудівний завод» провів День відкритих дверей

 11 серпня керівництво ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» провело для всіх бажаючих День відкритих дверей на території заводу, повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

Під час заходу голова правління «Херсонського машинобудівного заводу» Олександр Олійник зазначив, що сьогодні завод дійсно працює, активно освоює європейський ринок сільськогосподарської техніки і не має наміру зупинятися на досягнутому. Також він подякував керівництву обласної державної адміністрації за тісну співпрацю й надання підтримки з боку представників сільськогосподарського сектору Херсонщини, які користуються в роботі технікою саме «Херсонського машинобудівного заводу».

Для учасників заходу провели екскурсію заводом до складального цеху, виставкового та експериментального майданчиків, інструментального, ковально-пресового і заготівельно-зварювального цехів. Гостям представили комбайни, поливну, посівну, обприскувальну й розкидувальну техніку, жниварки для збору різних посівних культур і окремо показали процес виготовлення деталей сільськогосподарської техніки.

Після екскурсії заводом гості заходу вирушили на демонстраційно-технологічні випробування сільськогосподарської техніки в роботі, які проходили на живому полі Південно-Української філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого у селі Жовтневе. Там за допомогою спеціального комбайну серії «СКІФ» та іншої спеціальної техніки відбулось прибирання соняшнику з поля, подрібнення рослинних залишків, обробка ґрунту і посів гороху.

По завершенню демонстрації сільськогосподарської техніки учасники заходу оцінили ефективність її роботи в полі й поспілкувалися з сільгоспвиробниками, фермерами, дилерами про майбутні плани та співпрацю.

 

Джерело інформації - http://traktorist.kiev.ua

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!