2019.02.28 – Вітаємо нового члена ХТПП!

28 лютого керівник Херсонської регіональної дирекції ПАТ «СК«КРАЇНА» Надія Мельниченко отримала у Херсонській ТПП членський квиток та свідоцтво про членство у Палаті. Принагідно співробітники Херсонської ТПП отримали можливість дізнатися про добровільне медичне страхування (ДМС) для працівників підприємств та організацій. Мета ДМС – забезпечити застрахованій особі повну або часткову компенсацію витрат, пов’язаних з лікуванням у медичному закладі за обраною програмою добровільного медичного страхування, з використанням інструментарію та технологій страхової компанії. 

ПАТ «СК «Країна» (www.krayina.com) працює на страховому ринку України з 1994 року і надає усі види обов’язкового і добровільного страхування та перестрахування, визначені у ліцензіях на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг, які видані Держфінпослуг/Нацкомфінпослуг. СК “Країна” нараховує 87 відділень у багатьох містах України. 

Компанія займається страхуванням майна, автомобілів (автоцивілка, КАСКО), добровільним медичним страхуванням (зокрема корпоративним) і страхуванням домашніх улюбленців (ветеринарної програми «Котик&Песик»). 

З 2017 р. компанія працює на ринку убезпечення агроризиків. На сьогодні СК «Країна» вважається однією з найбільш професійних компаній на ринку аграрного страхування та входить до п’ятірки лідерів ринку за об’ємами страхування.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!