16.05.2017

5.0.1 Українська компанія «Венд» є виробником інноваційної солі SOLENA. Оздоровчі сольові суміші SOLENA містять калій та знижений вміст натрію.

Ці суміші використовуються як замінники звичайної солі для нормалізації підвищеного споживання натрію та нестачі в звичайному раціоні харчування калію.

Особливо SOLENA буде корисна людям, які страждають від гіпертонії (дозволить, не змінюючи способу життя, виконувати рекомендації лікарів щодо зменшення споживання натрію та збільшення споживання калію).

Унікальність солі полягає в тому, що крім добавки калію, як це роблять в інших країнах, SOLENA збагачена мікроелементами в цитратній формі.

Асортимент ПП «Венд» включає:

1)      Сіль + Калій;

2)      Сіль + Калій, Ламінарія;

3)      Морська сіль + Калій;

4)      Морська сіль + Калій, Ламінарія;

5)      Сіль + Калій, Йод, Селен;

6)      Сіль + Калій, Магній;

7)      Сіль + Калій, Магній, Селен;

8)      Сіль + Магній, Селен, Хром, Цинк;

Добавки ультра подрібненої ламінарії, цитратірованних йоду та селену сприяють профілактиці захворювання щитовидної залози.

SOLENA з добавками дефіцитних в раціоні харчування магнію, селену, хрому та цинку будуть корисними хворим сахарним діабетом.

Банки з сіллю SOLENA запаяні алюмінієвою фольгою та закриті кришкою. Сіль в 140-145 г флаконах має ситечко та закрита кришкою з захистом від повторного розтину. Термін її зберігання – 2 роки.

Склад солі розроблений в сателітному центрі ЮНЕСКО, Київському Інституті нанобіотехнологій. Сіль пройшла сертифікацію в Інституті гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва НАМН України, отримала висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи Міністерства охорони здоров’я України.

Каталог продукції – завантажити

Буклет компанії – завантажити

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до представників компанії «ВЕНД» за тел.: (0472) 63-84-06; (067) 504-34-27або до Херсонської ТПП за тел.: +38 (0552) 325291, 425072, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!