2017.10.10 - в Обласному центрі молоді відбулося свято на честь колективу ТОВ «Амалтея»

19 жовтня в Обласному центрі молоді відбулося свято на честь колективу ТОВ «Амалтея» - ювілейна 10-та церемонія нагородження найкращих працівників компанії та кращих учнів з числа їх дітей, що супроводжувалася привітаннями і подяками від керівництва підприємства та святковою музичною програмою.

  

Компанія «Амалтея», член Херсонської ТПП з 2000 року, займається виробництвом та продажом тканих поліпропіленових мішків, призначених для пакування сипучих продуктів, і є найбільшим підприємством Східної Європи за цим профілем. Це один з найуспішніших виробників Херсонського регіону, неодноразовий переможець та призер міжнародних і всеукраїнських конкурсів, таких як «Підприємство року», «Імпортер року», «Експортер року», «100 кращих товарів України» тощо.

  

Запорука успіху будь-якої компанії - це люди, які люблять свою роботу і щиро вболівають за успіх спільної справи. Саме тому, окрім високих стандартів виробництва, керівництво компанії значну увагу приділяє соціальній складовій - комфорту та безпеці праці, гідній заробітній платі, підвищенню кваліфікації працівників, активній діяльності профспілки. Вже вдесяте отримали нагороди переможці щорічних конкурсів «Амалтеї» - «Кращий за професією» та «Найкращий учень». У робочому процесі внесок кожного - важливий і цінний, і тому на конкурсі «Кращий за професією» ніхто не залишився без уваги: і майстри цеху, і технічний персонал, і адміністративні працівники. У конкурсі «Найкращий учень» з числа дітей працівників «Амалтеї» цього року перемогла дівчинка з фантастичним результатом успішності у шкільному табелі - 12 балів з усіх предметів. Нагородою для відмінниці став цінний подарунок - ноутбук Lenovo останньої моделі.

  

В колективі «Амалтеї» панує атмосфера доброзичливої згуртованості, професійного ентузіазму та взаємної підтримки, що, на переконання керівництва, є одним з найважливіших чинників в історії успіху компанії. Як друг і партнер, Херсонська ТПП пишається досягненнями «Амалтеї» і її внеском у добробут Херсонської області. Підприємство впевнено розвивається, нарощує обсяги продукції, активно освоює світові ринки. У найближчих планах компанії - подвоєння виробничих потужностей, яке дозволить створити понад 400 додаткових робочих місць (на сьогодні в штаті «Амалтеї» 417 осіб). Відповідно збільшиться і внесок компанії до розвитку економіки Херсонщини, обсяги надходжень до місцевого та державного бюджету. Щодо самого виробництва, компанія ставить собі за мету увійти до числа світових лідерів своєї сфери.

  

  

 У свою чергу директор «Амалтеї» Сергій Рибачок подякував Херсонській торгово-промисловій палаті за багаторічну співпрацю і допомогу: «Багато компаній недооцінюють можливості торгово-промислових палат щодо встановлення конкретних, практичних відносин з покупцями. Завдяки співпраці з Херсонською ТПП на чолі з президентом Вікторією Остроумовою ми значно зекономили час на тому, щоб знайти великих клієнтів, що нині забезпечують нам добрий збут на Захід. Компанія «Амалтея» є лідером продажів на закордонні ринки у своїй галузі, і це - комплексна робота. Я вдячний палаті за включення «Амалтеї» до складу Президії ХТПП, де ми маємо право і можливість давати поради іншим підприємцям, як правильно та з мінімальними витратами часу і енергії залучати клієнтів».

  

  

  

  

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!