2017.09.30 – Представники підприємства ТОВ «ЮТК Україна» стали учасниками Другого міжнародного бізнес форуму в Аджарії

 

Захід було організовано Торгово-промисловою палатою Аджарії за підтримки Міністерства сільського господарства Аджарської АР Грузії.  


Основна мета бізнес заходу «Експорт Цитрусових 2017», який відбувся 28-30 вересня п.р. в чорноморському курортному місті Батумі, була присвячена ознайомленню зацікавлених фірм і компаній-імпортерів цитрусових з експортним потенціалом субтропічних плодів, вирощених в Аджарії, а також розширенню на основі популяризації та диверсифікації нових ринків експортних можливостей грузинських мандаринів.

В цьому році кількість учасників дорівнювала близько 30 компаній з 9 країн – України, Білорусі, Польщі, Литви, Росії, Арменії, Казахстану, Узбекистану, Таджикистану, які представили найкрупніші об’єднання з різних продовольчих напрямків. Міжнародний бізнес форум відвідали місцеві підприємства з переробки та сортування цитрусових плодів, торгові та логістичні компанії. Почесними гостями стали члени уряду Грузії, дипломатичні представництва та ЗМІ. 

На сьогоднішній день цільовими ринками збуту грузинських цитрусових та зокрема мандаринів є Росія та Україна: це дві найважливіші платформи експорту, куди найближчим часом ввійде його значна частина. Тому, участь херсонської компанії «ЮТК Україна» у форумі як учасника делегації з української сторони – це вдала інвестиція у майбутнє, крок до розширення горизонтів зовнішньоекономічної діяльності через нові бізнесові зв’язкі з грузинськими партнерами, далекоглядні торгово-партнерські перспективи, вивчення можливостей збуту власної продукції на міжнародній експортно-імпортній платформі.   

 

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!