2018.01.30 В ТПП України пройшов українсько- італійський бізнес-форум

Президент Херсонської ТПП Вікторія Остроумова та представники підприємств-членів Палати взяли участь в українсько-італійському  бізнес-форумі 30 січня в ТПП України, який став площадкою для спілкування понад 100 українським і 35 італійським компаніям.

 Серед італійської бізнес-делегації – представники банківської сфери, виробники автомобілів та автотехніки, компанії аерокосмічної й оборонної промисловості, будівельні фірми, авіалінії, а також бізнесмени, сфери діяльності яких лежать у площинах охорони здоров’я, відновлюваної енергетики, інженерії, дизайну, архітектури та виробництва продуктів харчування.

Співорганізаторами заходу виступили ТПП України та Посольство Італійської Республіки в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ України.

Італійські бізнесмени презентували свої проекти та закликали українську сторону до співпраці. Зокрема, керівник ITALFERR Рікардо Марія Монті представив проект своєї компанії у сфері інфраструктури – швидкісну залізничну колію, над реалізацією якого компанія працює спільно з Міністерством інфраструктури України.

Як повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, зараз  разом із фахівцями ITALFERR  розробляється техніко-економічне  обґрунтування високошвидкісної залізничної євроколії сполученням Одеса-Київ-Львів.

Представник ТПП України в Італійській Республіці Марко Тозон представив гостям форуму платформи ефективного спілкування українських та італійських підприємців задля легкого входження на ринки обох держав, що охоплюють різноманітні сфери діяльності – від експорту продуктів харчування,  переробки товарів у сільськогосподарській та інших галузях до вирішення соціальних питань. Це, зокрема, Agricalture – для сертифікації українських товарів та організації їх збуту, Food&Wine –  для пошуку та встановлення контактів між українським та італійським ринками.

Не залишилась поза увагою й дуже важлива на сьогодні для України соціальна сфера – програма UKRAINE KIDS  закликана реалізовувати соціальні та благодійні  проекти.

Під час В2В-переговорів підприємці України й Італії отримали змогу більш детально обговорити можливості своєї співпраці.

За матеріалами сайту ТПП України 

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!