2018.12.06 - В Херсонській ТПП відбувся навчальний тренінг «Як експортувати до Канади»

 конференц-залі ХТПП відбувся навчальний тренінг «Як експортувати до Канади», організований Херсонською ТПП спільно з Канадсько-українським проектом з підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS). 

Лекторами виступили фахівці Херсонської ТПП та експерти проекту CUTIS. 

Під час тренінгу представники херсонського бізнесу -  керівники підприємств, які експортують або планують експортувати, фахівці з ЗЕД та маркетингу, підприємці, які шукають нові ринки, дізнались про нові можливості, які відкрила зона вільної торгівлі між Канадою та Україною.

Учасники тренінгу отримали інформацію щодо особливостей канадського споживача, тарифного та нетарифного регулювання канадського ринку, шляхів пошуку партнерів та типи партнерів у Канаді, екологічних аспектів, важливих для експортера. Також було розглянуто основні культурні особливості ведення бізнесу з Канадою, вимоги до товарів, правила маркування тощо. 

Експерт проекту CUTIS Зоя Павленко окремо ознайомила учасників тренінгу з особливостями ринку органічної продукції в Канаді. 

Представники підприємств області, які вже мають досвід експорту до Канади, поділилися секретами ведення бізнесу в країні.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!