2019.06.11-12 – в Одесі відбувся тренінг для організацій з підтримки бізнесу

11-12 червня в Одеській регіональній ТПП відбувся тренінг для організацій, які підтримують малий і середній бізнес плодоовочевої галузі півдня України. Захід пройшов в рамках Проекту Міжнародного Торгового Центру (ITC) «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості». Учасниками стали представники торгово-промислових палат із Херсона, Одеси, Запоріжжя, Вінниці і Дніпра, представники Української горіхової асоціації, ГО «Кластер Причорномор’я».

Тренінг проводив міжнародний консультант ІТС Мігель Камачо, який підготував спеціальну програму. Протягом двох днів учасники розглядали теми, пов’язані з підвищенням ефективності роботи з клієнтами, зокрема – з малим і середнім бізнесом в регіонах. Як визначити і порадити клієнту, яка продукція буде найбільш конкурентоспроможною? Що саме робить її такою? Які ринки є найперспективнішими для наших клієнтів? На яких потенційних партнерах нашим підприємствам-членам варто зосередитися при дослідженні цільового ринку?

Даний тренінг є першим із циклу заходів Проекту ІТС для організацій з підтримки бізнесу. Цикл тренінгів передбачає аудиторні групові заняття та подальше консультування представників торгових палат та галузевих асоціацій, з метою допомогти їм вдосконалити та розширити можливості практичної допомоги українським підприємствам.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!