2019.12.20 – Україна й Туреччина: ділове партнерство без кордонів

20 грудня 2019 р. український та турецький бізнес вже вп’яте за цей рік зустрівся на діловому форумі, який організувала в Києві Торгово-промислова палата України. Туреччина – один з найактивніших торговельних партнерів для України і Херсонської області. Форум під девізом «Ділове партнерство без кордонів» зібрав багатьох бізнесменів, дипломатів та офіційних осіб з обох країн, представників галузевих асоціацій і торгово-промислових палат, серед яких була і президент ХТПП Вікторія Остроумова.

Модератором форуму виступив Алі Булут, віце-президент Спілки підприємців України і Туреччини (TUID) та її представник у Херсоні. Учасники обговорили розширення співробітництва та збільшення обсягів двосторонньої торгівлі, залучення інвестицій в українську економіку, перспективи зони вільної торгівлі. Генеральний секретар Управління з питань промислових зон Туреччини Серкан Ата поділився досвідом успішної роботи промзон у своїй країні, який міг би перейняти й український бізнес.

В рамках форуму також пройшли B2B-перемовини, засідання української частини Українсько-Турецької ділової ради, а також установче засідання української частини Українсько-Турецької двосторонньої палати.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!