2020.10.29 – «Бізнес Дні в Гомелі»: день третій

Тема дискусії останнього, 3-го дня «Бізнес Днів в Гомелі» – «Нове обличчя бізнесу: перехід з offline до віртуального простору». Основне завдання бізнесу сьогодні – знайти вірний баланс між offline, наразі вкрай обмеженим, та online, який навіть за найкращих умов не вирішує всіх ділових потреб.

Коронакриза зробила Інтернет надважливим для компаній усіх розмірів та профілів. Більшості довелося адаптуватися «на льоту», експериментувати з комунікаціями та оптимізувати внутрішні процеси.

Цьогорічний онлайн-варіант «Бізнес Днів» – приклад успішної адаптації міжнародних переговорів, презентацій та обміну контактами до нових реалій. Можливість віддаленої участі значно розширила географію учасників – долучалися навіть з інших континентів. Втім, перемовинами в Zoom та подібних програмах потенціал онлайну не вичерпується.

Директор ТОВ «Суднобудівна компанія «Марина Груп» Марина Ніколаєва поділилася напрацюваннями, завдяки яким її виробничий бізнес зберіг конкурентоздатність в епоху віддаленої роботи. Це: доступ замовника до процесу будівництва судна через веб-камеру;  3d-сканер для більш точного проєктування та здешевлення виробництва; слідування екотрендам – обладнання катерів потужними електродвигунами.

Херсонська ТПП щиро дякує всім херсонським компаніям за участь в «Бізнес Днях»!

Презентації і контакти українських та закордонних учасників можна знайти за посиланням: https://biz.ccigomel.by.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!