2021.02.25 – Нове засідання Комітету жінок-підприємниць при Херсонській ТПП

25 лютого відбулося вже друге в цьому році засідання комітету жінок-підприємниць при Херсонській ТПП. Комітет, створений з ініціативи ХТПП, об’єднує бізнес-леді – власниць бізнесу, керівниць, експерток з різних галузей, що прагнуть брати активну участь в діловому і громадському житті Херсона, розвивати його виробничий, туристичний та культурний потенціал.

Засідання Комітету щоразу проходять у різних локаціях, цікавих як за формою, так і за змістом. Цього разу це Херсонський гідрометеорологічний технікум Одеського державного екологічного університету, єдиний навчальний заклад подібного профілю в Україні.

Директор технікуму Світлана Кіріяк та її колеги провели для учасниць Комітету екскурсію, під час якої розповіли про історію закладу. Також продемонстрували сучасне метеорологічне обладнання, завдяки якому ми маємо більш точний прогноз погоди та можемо спостерігати за станом атмосферного повітря; здивували  колекцією мінералів. Краєзнавець Марина Тарасова розповіла про минуле будівлі технікуму – історичної пам’ятки, зведеної наприкінці XIX сторіччя (початково – готель Санкт-Петербурзький).

Новий член Комітету Юлія Ходосовцева, заступник директора нещодавно створеного національного природного парку «Кам'янська Січ», поділилася своїм баченням розвитку природоохоронної справи. А молода художниця Вікторія Березіна презентувала авторське видання – акварельну книгу-казку «На іншому березі».  

Комітет жінок-підприємниць при ХТПП дає можливість познайомитися і поспілкуватися людям, які, будучи зайняті у різних сферах діяльності, могли б ніколи й не зустрітися в звичайному житті. Саме завдяки таким зустрічам виникають нові ідеї, з яких народжуються спільні творчі й ділові ініціативи та успішне партнерство.

На засіданнях Комітету завжди приємна й доброзичлива атмосфера. Це допомагає учасницям вільніше почуватися, розповідаючи про свої проєкти та задуми. Адже кожному важливо бути вислуханим та почутим, отримати позитивний зворотний зв'язок, натхнення і підтримку, зміцнити впевненість у власних силах.

З кожним засіданням Комітет зростає в чисельності, і вже нараховує понад 55 жінок. Херсонська торгово-промислова палата дякує всім членам Комітету за активну і натхненну участь, і запрошує на нові цікаві та продуктивні зустрічі!

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!