2021.06.09 – Знайомство херсонського бізнесу з Програмою ПРООН з підтримки економічного розвитку

В Херсонській ТПП відбулася зустріч з представниками Програми розвитку ООН (ПРООН) в рамках їх діяльності з відновлення та розбудови миру з підтримки економічного розвитку Херсонської області. До заходу долучилися херсонські бізнесмени, освітяни, представники міської влади. Кожний з учасників мав можливість презентувати свою компанію або установу, адже основною метою зустрічі стало знайомство ПРООН з потенціалом Херсонщини.

Представники ПРООН Анджей Болеста, Ольга Логвін та Валентина Смаль розповіли про роботу Програми, економічний компонент якої спрямований на розвиток підприємництва: формування знань та навичок зі створення та розширення бізнесу, фінансову підтримку МСП, підвищення конкурентоспроможності населення на ринку праці, допомогу бізнесу у виході на нові ринки, сприяння кооперації та розвитку профтехосвіти.

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів, зокрема Європейський Союз та уряд Данії. Наразі ПРООН вивчає ситуацію в Херсонській області, визначаючи пріоритетні напрямки для майбутнього співробітництва.

 

 

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!