2021.06.24 – Управління експертизи та сертифікації ХТПП завжди в курсі новацій для експортерів

ТПП України та Український Науково-Технологічний Центр провели в Києві триденний семінар «Актуальні питання проведення недержавної експертизи в галузі експортного контролю в Україні».

У заході взяли участь 39 спеціалістів з 15 регіональних ТПП, серед яких – віцепрезидент Херсонської ТПП Валентина Удод та фахівці Управління експертизи та сертифікації ХТПП.  

В центрі уваги були: актуальні зміни в українському законодавстві з експортного контролю, митному законодавстві, зміни у режимних списках та у Європейському списку товарів подвійного використання (ТПВ), друковані довідники щодо законодавства і ТПВ, дистанційне навчання експертів, приклади класифікації.  

Управління експертизи та сертифікації ХТПП регулярно підвищує свою кваліфікацію і завжди залишається в курсі законодавчих новацій, які впливають на діяльність експортерів. Звертайтеся до нас за консультаціями за тел. +38 0552 49-42-86, +38 0552 42-51-19, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!