2016.06.06 – Впровадження зовнішньої та внутрішньої простежуваності на підприємствах харчової промисловості забезпечить максимально ефективне управління системою безпечності харчових продуктів

Більшість харчових продуктів потрапляють до споживача з ринків та супермаркетів. Крім того, з кожним днем з’являються нові продукти, які складаються з великої кількості інгредієнтів, які потрапили до виробника від різних постачальників з різних частин світу. 

За словами Катерини Онул,радника з харчового законодавства Групи Світового банку (WBG),вибір харчових продуктів став більшим, але більшим став і ризик для споживача. 

Як Європейський Союз захищає споживача від вживання небезпечної та неякісної продукції? І що треба зробити вітчизняному виробнику, щоб посилити до нього довіру?

Безпечні продукти. Як цього добилася Європа і що залишилося зробити УкраїніЄвропейська правда від 06.06.2016:

http://www.eurointegration.com.ua/articles/2016/06/2/7050161/

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!