2018.10.25-26 Херсонська ТПП серед учасників 12-ї Міжнародної Конференції організацій з просування торгівлі

 

Міжнародна Конференція організацій з просування торгівлі (World Trade Promotion Organization Conference), яка раз на два роки збирає представників з багатьох країн світу, являє собою найбільший міжнародний діловий форум, присвячений питанням розвитку міжнародних торгових зв'язків, координації зусиль щодо усунення торгових бар'єрів, пошуку кращих рішень, що сприяють розвитку експорту. 

Цього разу конференцію приймав Париж: організація з просування експорту Business France. Участь Херсонської ТПП стало можливим завдяки підтримки  Міжнародного торгового центру (ITC).

Основна темоа12-ої конференції - забезпечення ефективності застосування бізнес-екосистем для малого і середнього бізнесу в контексті міжнародної торгівлі. У центрі уваги були такі питання: нові технології та їх вплив на динаміку міжнародних імпортно-експортних операцій, зростаючий протекціонізм у міжнародній торгівлі, зрушення споживчих переваг у бік сталого споживання. 

Також учасники конференції обговорили питання надання торгової та маркетингової інформації і створення сприятливого ділового середовища, перспективи зміцнення інститутів підтримки торгівлі та інвестицій, проаналізували можливості підключення до міжнародних ланцюжках доданої вартості, а також почули прогноз щодо майбутніх трендів у світовій торгівлі. 

В рамках Конференції були підведені підсумки конкурсу серед організацій,що підтримують інвестиції та торгівлю. Переможцями стали Катар, Гана і Нігерія. Визнання отримали також організації з Єгипту, Кореї та Монголії.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!