15.05.2020

5.21.1 ПАТ «Рогачевський завод «Диапроект» - лідер оптичного приладобудування, що спеціалізується на виробництві: комбінованих нічних та денних прицілів для бронетанкової техніки; прожекторів з лазерним випромінювачем; нічних і денних прицілів для стрілецької зброї і мисливських рушниць; насадок на денні приціли; приладів нічного бачення; приладів спостереження для прикордонників; біноклів. Крім основної продукції, завод виробляє товари народного споживання, продукцію автомобільної тематики, датчики й сигналізатори для нафтогазової промисловості. 

5.21.2 ПАТ «Гомельстройматериалы» - один з найбільших виробників широкого спектру будівельних матеріалів в РБ. Основні види продукції: плити теплоізоляційні з мінеральної вати торгової марки БЕЛТЕП; блоки з ніздрюватого бетону стінові; камінь і цегла силікатні, блок силікатний. 

5.21.ПАТ «ГЛЗ «Центролит» - виливок з чавуну масової від 2 до 19000 кг за кресленнями замовника. Лиття для верстато- та машинобудування. Виробництво тюбінгів для метробуду, безперервнолитих заготовок. Широкий асортимент виробів: для міського дизайну, дорожня арматура, пічне литво.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!