30.06.2020

6.21.1 «Беллегпром» - державний концерн з виробництва тканин зацікавлений в експорті своєї продукції, а також пропонує асортимент тканин для швейних фабрик і компаній, що займаються пошиттям одягу, зокрема: спецодягу, постільної білизни, виробів для інтер'єру та інших. У концерн входять 6 підприємств:

- ВАТ «Камволь» виробляє високоякісні ексклюзивні тканини зі вмістом вовни австралійського мериноса, а також групи камвольних тканин.

- Компанія «Моготекс» пропонує тканини для інтер'єру, спецодягу, тканини зі спеціальними властивостями (водовідштовхувальні, вогнетривкі, кислотостійкі), технічний текстиль для оборонної промисловості, медичної та фармацевтичної галузей.

- «Оршанский льнокомбинат» є текстильним підприємством, що випускає лляні тканини, такі як: меблеві тканини, готові вироби для столової білизни, тканини для живопису, взуття, костюмно-платтяні, одежні.

- ВАТ «Полесье» пропонує до виготовлення та продажу полотна з напіввовняної пряжі, а також сумішеві полотна. Виробляє полотно комбіноване, двопластичне гладке, ластик 1х1 / 2х2, накладний жаккард.

- ВАТ «БПХО» пропонує тканини до продажу зі 100% бавовни, а також сумішеві тканини (з додаванням льону, поліефіру). Виробляє тканини для постільної та столової білизни, спецодягу медичного призначення.

- ВАТ «8 Марта» спеціалізується на виготовленні трикотажних і панчішно-шкарпеткових виробів. Випускаються полотна: кулірка, рібана, платіровка, футер.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!