2016.07.18 – Група фінських компаній Finnatic LTD шукає в Україні партнерів для реалізації проекту з виробництва біометану

Посольство України у Фінляндській Республіці та Республіці Iсландія (за сумісництвом) інформує, що компанія «METENER LTD» (http://en.metener.fi/) є розробником інноваційного проекту «GREENBATTERY» – DRY BATCH METHAN REACTOR, який дозволяє отримати біометан (біологічний природний газ) та органічні добрива шляхом переробки сільськогосподарських біомас (трава, сіно, солома). За підрахунками фінів, один гектар біомаси (залежно від виду біомаси) дає приблизно 800–3000 л метану. Отриманий газ можна використовувати для опалення, господарських потреб, а також для заправки тракторів, автомобілів тощо.

Здійснивши відповідні дослідження та розрахунки, у компанії дійшли висновку щодо значного біопотенціалу України. За словами представників компанії, реалізація проекту в Україні сприятиме зменшенню енергозалежності, при цьому не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.

Компанія пропонує проектування, постачання і модернізацію біогазових установок і заправних станцій, технічний консалтинг тощо. Очікується, що розмір інвестицій у проект може скласти до 1 млн. євро. Для залучення інвестицій Finnatic LTD співпрацює з європейськими інвестиційними фондами, у тому числі з Європейським банком реконструкції та розвитку.

У разі Вашої зацікавленості у проекті, запрошуємо звертатися до Центру підтримки експорту Херсонської ТПП за тел.: +380552325291, 425072 або email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!