2015.02.11–14 – Міжнародна виставка органічних продуктів BIOFACH 2015

11-14 лютого 2015 р. у м. Нюрнберг (Німеччина) відбудеться одна з самих значущих подій року в органічному секторі – найбільша у світі Міжнародна виставка органічних продуктів «БіоФах-2015». Головною метою виставки є показ стану розвитку органічної галузі у світі та сприяння налагодженню контактів та партнерських взаємовідносин між учасниками органічного руху. Усі товари, представлені на виставці, мають сертифікати Міжнародної федерації органічного руху в сільському господарстві (IFOAM), яка є патроном виставки і гарантує постійну високу якість представлених продуктів.

Виставка проводиться щорічно з 1990 року – більше ніж 25 років!

Вже вдруге у Нюрнберзі буде представлений виставковий стенд українських виробників, що дозволить показати на міжнародному рівні доволі широкий асортимент органічних продуктів з України. У 2015 році на виставці «Біофах» візьмуть участь 9 українських експортно-орієнтованих компаній–експонентів: 8 виробників українського органічного ринку (ПП «Галекс-Агро», ТОВ «Агрофірма «Поле», ТОВ «Фірма Діамант», ТОВ «Фірма Каспер», ФОП Шмегельська А.С (ТМ LiQberry), ПРаТ «Етнопродукт», ТОВ "Агролідер", ТОВ «Рівнехолод») зі своєю органічною продукцією: зернові, олійні та бобові культури та перероблені продукти, ягідні пасти, а також дикороси (ягоди) та ТОВ «Органік Стандарт» (надавач послуг – сертифікаційний орган органічного виробництва).

Детальну інформацію щодо можливості відвідати виставку або додаткові питання, що у вас виникли, можна дізнатись звернувшись до Координаторів українського павільйону на виставці «Біофах 2015»:

Консультаційний орган «КьюС», Ксенія Гладченко
тел.: +38 (093) 917 29 89, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сертифікаційний орган «Органік Стандарт», Сергій Галашевський
тел.:+38 (067) 232 65 94, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Інформаційний центр «Зелене Досьє», Катерина Малькова
тел.: +38 (067) 440 59 37 e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Більше інформації про подію можете знайти на сайті http://www.biofach.de/en

Джерело інформації: http://www.dossier.org.ua/ru/node/1218

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!