2021.10.02 – Розробки херсонських науково-виробничих компаній представлені на AGROEXPO-2021

Підприємства – члени Херсонської торгово-промислової палати ТОВ «НВП «5 Елемент» і ТОВ «НПФ «Монада» представили свою продукцію на найбільшій в Україні агропромисловій виставці AGROEXPO-2021 у Кропивницькому.

XI міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2021 проходила з 28 вересня по 2 жовтня і об’єднала понад 500 експонентів – світових та українських виробників сільгосптехніки, обладнання, добрив, технологій і матеріалів.

Виставка стала ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок у всіх сферах АПК України. Особлива увага приділялася новинкам с/г техніки та обладнання, високопродуктивним породам домашніх тварин, сучасним агротехнологіям у всіх галузях сільського господарства.

Експоненти і гості AGROEXPO-2021 брали активну участь в B2B переговорах і численних ділових заходах – семінарах, конференціях, лекціях і презентаціях. Центральними темами стали оптимізація витрат в агробізнесі, прозорість ринку землі, інноваційні рішення в агротехнологіях тощо. Насичену бізнес-програму доповнив яскравий, смачний і музичний «Покровський ярмарок».

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!