2016.06.29 – До відома експортерів! Щодо експорту до Китайської Народної Республіки.

Відповідно до листа Держпродспоживслужби України щодо експорту харчових продуктів до Китайської Народної Республіки від 22.06.2016 повідомляємо про наступне.

 

  • Для просування української продукції на китайський ринок Службою вжито ряд заходів, за результатами яких у 2015 році вісімнадцять українських підприємств отримали право експорту молочних продуктів на ринок КНР.
  • За повідомленням китайської сторони, тимчасово, введено заборону експорту м’яса свинини та продуктів з неї у зв’язку з виявленням випадків африканської чуми свиней, які продовжують реєструватись на території України у 2016 році.
  • Держпродспоживслужбою опрацьовується Запитальник щодо системи державного контролю харчових продуктів (яловичини) в Україні, який найближчим часом буде направлено до Генеральної адміністрації з нагляду за якістю, інспекції та карантину КНР.
  • Держпродспоживслужба звернулась до Генеральної адміністрації з нагляду за якістю, інспекції та карантину КНР з проханням надати інформацію про умови та процедури ввезення меду на територію КНР та реєстрації українських підприємств-виробників для експорту. Після отримання офіційної відповіді, буде надано додаткову інформацію з даного питання.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!