2016.09.30 - Візит членів Міжнародного Трейд-клубу на Херсонщину

 

29-30 вересня на Херсонщині перебувала делегація членів Міжнародного Трейд-клубу: представники Торговельно-економічних відділів 11 Посольств іноземних держав, акредитованих в Україні, та начальник управління економічного співробітництва МЗС України Олександр Данилейко .

Міжнародний Трейд-клуб був заснований в Україні 1992 році і об’єднав керівників та працівників відділів з торговельно-економічних питань понад 60 посольств іноземних держав і міжнародних в організацій, акредитованих в Україні. Головною метою діяльності Трейд-клубу є підвищення рівня взаємодії з зарубіжними дипломатами – радниками з торговельно-економічних питань з метою залучення іноземних інвестицій в економіку нашої держави, їх об'єктивного інформування щодо економічного, експортного та науково-технічного потенціалу України та її окремих регіонів, а також обміну думками щодо перспектив, тенденцій і проблемних питань української  економіки. 

 

Під час свого візиту 29 вересня делегація Міжнародного Трейд-клубу під керівництвом Андраша Кадара, керівника Економічного відділу Посольства Угорщини в Україні та Президента Трейд-клубу, провела офіційні зустрічі з керівництвом регіону та начальниками структурних підрозділів Херсонської обласної державної адміністрації, в ході яких були представлені економічний та туристичний потенціал Херсонщини. Дипломати також відвідали регіональні підприємства: Херсонський морський торговий порт, ПАТ «Херсонський хлібокомбінат» та ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод».

30 вересня члени Трейд-клубу та представник ЄБРР, який приєднався до них, взяли участь у роботі  ІХ Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти» в м.Нова Каховка. Дипломати провели ділові зустрічі з підприємцями Херсонщини у форматі В2В. Представники регіональних підприємств та організацій мали унікальну можливість особисто поспілкуватися та передати комерційні пропозиції представникам Угорщини, Малайзії, Румунії, Польщі, Литви, Канади, Російської Федерації, Республіки Білорусь, Китаю, ПАР, Швейцарії.

Прямі переговори для херсонських компаній були організовані Херсонською торгово-промисловою палатою спільно з Департаментом інвестиційної, туристично-курортної діяльності і промислової політики й Департаментом економічного розвитку та торгівлі ХОДА.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!