2017.05.23 – Відбувся IV тренінг програми USAID для експортерів Херсонщини

23 травня 2017 року на базі Херсонської ТПП відбувся IV тренінг програми USAID «Комплексний підхід до експорту як запорука міжнародного успіху компанії», спікерами якого були Ігор Снітівкер, Голова Комітету підтримки експорту Дніпропетровської ТПП, член Комітету підприємців у сфері ЗЕД ТПП України, експерт Центру підтримки реформ при Кабінеті Міністрів України та Юрій Луценко, партнер-засновник компанії Consulting integrated. 

Темою тренінгу стало експортне бізнес планування – визначення стратегії для досягнення успіху.

Під час заходу були представлені презентації експертів, в яких були детально описані кроки для виходу продукції на експорт, а саме: планування експорту, підготовка продукту, комунікацій, пошук фінансування та мінімізація експортних ризиків.

Також, у учасників було багато питань до спікерів: як саме представити товар? За рахунок чого зробити товар конкурентоспроможним? Яку нішу краще зайняти? На усі поставлені питання експерти мали відповіді, які базувалися на власному досвіді.

На завершення, експерти підготували практичні завдання, які допомогли учасникам зрозуміти процес підготовки до експорту, а саме послідовність етапів, а також пояснили, як саме обирати продуктову стратегію під час виходу на зовнішні ринки.  

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!