2017.06.07 – У Херсонському державному університеті відбулася координаційна зустріч в рамках міжнародного проекту Tempus IV CruiseT

7 червня 2017 року в Херсонсьому державному університеті відбулась координаційна зустріч в рамках міжнародного проекту Tempus  IV CruiseT «Створення центрів компетенції з розвитку круїзного туризму Чорноморського регіону». На даний захід були запрошені іноземні професори з таких країн як Німеччина, Словаччина, Італія, а  також представники готельно-ресторанного бізнесу, туризму, представники Управління культури Херсонської  Обласної адміністрації та Херсонської торгово-промислової палати. Під час пленарного засідання лектори представляли свою презентації на різні теми.

Вольфганг Фукс, професор Баден Вюртемберського кооперативного державного університету познайомив нас з презентацією на тему «Якість обслуговування – обрані інструменти», в якій були представлені головні інструменти для покращення обслуговування на прикладах ресторанів та готелів Німеччини.

 

Філіпп Коррадіні, Майстер мистецтв Європейської академії з прикладних досліджень та навчання, професор, презентував доповідь на тему «Цифрові медіа та туризм». Філіпп Коррадіні розповів про важливість зв’язку з соціальними мережами, Інтернет ресурсами, так як споживачі повинні отримувати максимум інформації про готель або ресторан, зайшовши на сайт, а також позитивні емоції.

Яна Кучерова, професор університету Метью Бела, виступила з презентацією на тему «Регіональна політика туризму в Словаччині» та розповіла про те, що в Словаччині був виданий Закон про підтримку туризму, а також є Національне агентство з розвитку туризму, за допомоги якого кількість іноземних відвідувачів збільшується. Але все ж, в Словаччині потрібно налагодити стан інфраструктури, якість послу та  оподаткування.

 

Під час заходу професора університетів поділилися своїм досвідом, що допоможе розвитку туристичної сфери в Херсонській області.

Участь в проекті Tempus  IV CruiseT «Створення центрів компетенції з розвитку круїзного туризму Чорноморського регіону» є надзвичайно перспективним для Херсонської області. Завдяки участі у ньому Херсонщина набуває позитивного іміджу в галузі туристичної привабливості, вивчає та впроваджує європейський досвід при формуванні нових стандартів туристичного обслуговування.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!