2018.07.05-06 Тренінг-практикум «Просування з використанням інструментів цифрових комунікацій» в рамках Програми GIZ «Fit for Partnership with Germany»

Цього разу зустріч проводилась у форматі тренінга-практикума під назвою «Просування з використанням інструментів цифрових комунікацій». Мова шла про те, як найефективніше та найбільш простим шляхом побудувати комунікацію з неоднорідною цільовою аудиторією задля швидкого просування будь-якого інформаційного продукту в мережі Інтернет.   

По-перше, учасники тренінгу мали відповісти на питання, чи достатньо   чують кожного з нас цільові аудиторії, для яких ми власне і розробляємо наші тексти, анонси, пости. Експерти Проекту GIZ Олександр Олешко та Іван Сухаренко на прикладах показали, як «інформаційний безлад» іноді блокує точність та швидкість сприйняття клієнтом будь-якого меседжу, новини або навіть запрошення.  

Тому, наступним в черзі перед кожним партнером Програми постало завдання створити так званий «комунікаційний мікс» з доцільним наповненням, який має створити найбільше коло прихильників як серед Інтернет користувачів, так і  серед необхідних вам адресатів.

Головну роль сьогодні в цьому процесі відіграють саме соціальні мережі Facebook, Twitter, Lindkedin, Instagram. І, власне, найголовніше тут – розуміти особливості роботи в даному просторі та вміти правильно і своєчасно подати свій інформаційний продукт.

Захід був насичений практичними кейсами, творчими завданнями, прикладами цікавого та креативного наповнення Інтернет-сторінок. Представники Херсонської торгово-промислової палати Олена Сагайдачна та Ксенія Карпенкова, які відвідали захід, практично, на власному досліді, дізнались, як зробити запрошення до ділового співробітництва привабливим для клієнта, а свою роботу більш ефективною завдяки існуючим сьогодні цифровим комунікаціям.

Партнери Програми “Fit for Partnership with Germany” запрошують вас до співробітництва!

Отримайте можливість побачити німецький бізнес зсередини
та особисто встановити ділові зв’язки  з вашими колегами з ФРН. 

Чекаймо на вас!

Платформа в м. Херсоні

Херсонська ТПП

вул. Гагаріна 34а

www.tpp.ks.ua

Координатор Програми – Олена Сагайдачна

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

mobile, Viber.: +38 067 552 2441

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!