2018.10.22-25 Херсонські підприємства на найбільшій продовольчій виставці світу SIAL Paris 2018

З 21 по 25 жовтня 2018 року близько 60 українських підприємств з виробництва харчових продуктів взяли участь у найбільшій продовольчій виставці світу SIAL Paris 2018, представивши свою продукцію на трьох різних стендах. Серед цих сміливих та амбійінио налаштованих компаній були і декілька херсонських виробників: Плодоовочевий комбінат «Херсон», ПП «Наш продукт», ТОВ «Раздольне».

Херсонські компанії, що працюють в секторі переробки плодоовочевої продукції, останнім часом дуже активно намагаються освоювати нові ринки – ринки країн Європейського Союзу, Близького Сходу, Африки. Участь у масштабних загальновідомих виставках – це один з елементів їх експортної стратегії.

Загальний стенд з можливістю проведення переговорів з потенційними партнерами, відвідання оптового ринку в Парижі, додаткові заходи в рамках виставки – все це стало можливим для компаній південних регіонів України завдяки роботі проекту Міжнародного торгового центру (ITC), який активно співпрацює в тому числі з херсонськими виробниками. Безперечно, вихід на такий складний ринок як європейський потребує значних ресурсів, як матеріальних, так і нематеріальних. Але наполегливість, постійне вдосконалення власного досвіду та навичок, розуміння та реалістична оцінка власних можливостей у поєднанні з практичною підтримкою таких організацій як Міжнародний Торговий Центр, Торгово-промислові палати, ЄБРР, сподіваємося, сприятимуть досягненню нашими підприємствами їх цілей з розширення експорту.  

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!