2018.11.20 – Нові перспективи співпраці з Білоруссю

 

 20 листопада 2018 р. делегація Херсонської ТПП на чолі з президентом Вікторією Остроумовою зустрілася з генеральним директором Вітебського відділення БілТПП Наталією Воробйовою. в рамках ділового візиту до міста Вітебськ (Республіка Білорусь). В ході зустрічі сторони презентували промисловий і туристичний потенціал своїх регіонів, розглянули питання взаємодії між палатами і діловими колами Херсонської і Вітебської області, визначили напрямки двостороннього співробітництва та намітили плани спільної організації заходів на 2019 рік. За результатами зустрічі підписано угоду про співпрацю між Херсонською ТПП і Вітебським відділенням БілТПП.

У робочій зустрічі з білоруської сторони також взяли участь представники організацій регіону (ПУП "Вітебський комбінат хлібопродуктів", турагентство "Вітпол"). Обговорювалися питання торгово-економічного співробітництва в агропромисловому і туристичному секторі. 

Для довідки:

Вітебська область – одна з шести областей Білорусі, розташована на північному сході країни і межує з трьома країнами (Литва, Латвія, Росія). Має розвинену дорожню і залізничну інфраструктуру. У числі основних галузей промисловості: виробництво електроенергії, нафтопереробка, верстатобудування, легка, харчова, переробна промисловість. Ключовими індустріальними центрами є міста Вітебськ, Полоцьк і Орша.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!