2019.04.25 – Бізнес-конференція «Партнерство в бізнесі»

Як правильно обрати партнера? Як визначити зони відповідальності і правильно оформити взаємовідносини? Де і як шукати комфортні виходи з кризових ситуацій? Мабуть, немає ділової людини, яка б час від часу не ставила собі такі запитання. Партнерство в бізнесі – тема конференції, яка відбулася 25 квітня в Київській ТПП за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business.

Учасники заходу, серед яких була і юрист Херсонської ТПП Світлана Волкова, дізналися від спікерів – досвідчених юристів, бізнес-медіаторів, власників бізнесу та експертів з ділового партнерства – як зробити партнерство насправді бажаним, ефективним та міцним.

Також на конференції виступив Посол ЄС в Україні Хюг Мінгареллі. За його словами, Євросоюз є найбільшим торговельним партнером України. Якщо в 2014 році частка українського експорту до ЄС становила 25%, то сьогодні – 42%. Посол зазначив, що робота програм співпраці від ЄС буде продовжена, адже одна з головних цілей діяльності Європейського союзу в Україні – допомогти створити належне бізнес-середовище для розвитку малих і середніх підприємств. Слухачі конференції отримали можливість поставити Хюгу Мінгареллі актуальні для них питання, зокрема про можливості експорту до ЄС, квотування продуктів та сертифікації товарів, а також виявили інтерес до програм з фінансування, підтримки обміну досвідом, податкової освіти та стартапів. 

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!