2019.05.08 – Сімейне свято з двоколісним другом: велофлешмоб «За мир та здоровий спосіб життя»

8 травня в парку Херсонська Фортеця відбувся III міський велосипедний флешмоб «За мир та здоровий спосіб життя», що проходить щорічно в рамках міжнародного екофоруму «Чисте місто. Чиста ріка. Чиста планета». Організатором флешмобу виступила Асоціація працівників закладів освіти міста Херсона, за підтримки міського Управління освіти та Херсонської торгово-промислової палати. Перший Віце-президент ХТПП Валентина Удод  привітала учасників пробігу і вручила подяки.

250 діточок майже зі всіх садочків Херсона проїхали в цей сонячний день по центральній алеї парку, разом з батьками, старшими сестрами й братами, вихователями та друзями. Це втричі більше ніж три роки тому, коли велопробіг проводився вперше. Діти таку подію сприймають як веселу і захоплюючу пригоду, а дорослі – як можливість для родини проводити більше часу разом, відчути себе командою. Для декого дорослих велосипед є сімейною традицією, яку хочеться передати малечі. А хтось лише щойно навчився крутити педалі, споглядаючи вело-успіхи своєї дитини.

Велосипед – це насамперед свобода. Свобода рухатися до мети, тримати рівновагу та обирати власний шлях – як на дорозі, так і у житті. А ще велорух – це відчуття братерства, чудовий настрій, чисте довкілля та добре здоров’я.

Фотогалерея 

https://www.youtube.com/watch?v=xJuLbOlmmec

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!