2019.06.05 – в Запорозькій ТПП відбулося засідання Наглядової ради проекту Міжнародного Торгового Центру (ITC)

5 червня у Запорозькій ТПП відбулося засідання Наглядової ради проекту Міжнародного Торгового Центру (ITC) «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості». Були представлені результати роботи Проекту в Україні за 2018-2019 рр, та намічені плани до кінця 2020 року – консультативні та виставкові заходи, бізнес-місії до країн ЄС та Перської затоки, допомога виробникам у розробці експортної стратегії та сертифікації за міжнародними стандартами HACCP і GlobalG.A.P.

На засіданні виступили 1й секретар Посольства Швеції в Україні Даніель Грунвіус, радник з питань розвитку торгівлі в Східній Європі та Центральній Азії Армен Заргарян, співробітники та консультанти Проекту ITC, представники бізнесу, Міністерства аграрної політики та Офісу з просування експорту, регіональних органів влади і торгово-промислових палат.

Проект фінансується Посольством Швеції в Україні і на даний момент реалізується в шести регіонах: Херсонський, Миколаївський, Одеський, Запорізький, Дніпропетровський, Вінницький. Партнером Проекту на Херсонщині виступає Херсонська торгово-промислова палата.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!