2021.08.14 – До Херсонської ТПП завітали гості з ТПП Міласа (Туреччина)

До Херсонської ТПП завітали гості з Туреччини, представники ТПП Міласа (провінція Мугла).

Валентина Удод, Перший віцепрезидент ХТПП, зустрілася з Головою Ради Палати Мустафою Юкселем та підприємцями-членами ТПП Міласа. Під час свого ознайомчого візиту представники турецького бізнесу вивчали можливості співпраці в сфері сільського господарства, поставки риби, в логістичній галузі. Ділилися досвідом щодо функціонування промислових зон та співпраці торгово-промислових палат з органами місцевої влади.

А на згадку – смачні подарунки: турецька оливкова олія холодного віджиму та херсонські в'ялені томати.

Довідка:

Мілас (тур. Milas) – місто і район на узбережжі Егейського моря в 10 км від аеропорту Бодрум. Входить до складу провінції Мугла. Килими і килимки Міласа, виготовлені з вовни, користуються міжнародною славою. Мілас спеціалізується на переробці сільськогосподарської та аквакультурної продукції, транспортних перевезеннях (особливо після відкриття аеропорту Мілас-Бодрум), туризмі та культурі.

Мугла (тур. Muğla) – провінція на крайньому південному заході Туреччини. Розташована на берегах Середземного і Егейського морів і вважається частиною курортної Турецької Рив'єри. Найбільші міста – Мугла, Бодрум, Мармарис, Мілас, Фетхіє. Економіка провінції Мугла в основному орієнтована на туризм, має розвинений аграрний сектор і лісове господарство. Провінція є другим центром мармурової промисловості Туреччини.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!