2021.09.23 – Херсонська ТПП та компанії – члени палати взяли участь в засіданні Громадської ради при обласній Податковій службі

1-го вересня в Україні стартувала кампанія з одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб, яка триватиме рік. Умови участі в цій кампанії, її цілі та результати для громадян, бізнесу та держави стали однією з головних тем засідання Громадської ради при ДПС у Херсонській області, АР Крим та м.Севастополі, що пройшло в залі обласного податкового відомства.

В засіданні Громадської ради взяли участь 1й Віце-президент ХТПП Валентина Удод, керівники компаній – членів палати Вікторія Гавренкова (ПСП «Каїсса»), Сергій Рибачок (ТОВ «Амалтея»), Леонід Гельфандбейн (ПП «ЛТ-Офіс») та інші представники бізнесу і громадських організацій.

Декларування доходів громадян – спосіб наповнення місцевого бюджету, з якого фінансуються поточні потреби громади: утримання шкіл і дитсадків, забезпечення лікарень, робота комунальних служб, соціальна допомога малозабезпеченим тощо. Це також елемент виховання податкової культури в суспільстві та підвищення прозорості роботи бізнесу.

В.о. начальника податкового відомства області Ігор Клим розповів учасникам засідання про підсумки курортного сезону – цьогорічним лідером за сплатою туристичного збору стала Бехтерська ОТГ. А голова Громадської ради Олександр Максименко доповів про напрямки співпраці щодо новацій у податковому законодавстві.

Члени громадської ради підтримують прозорі і справедливі для всіх правила оподаткування, і завжди готові до конструктивного діалогу з податковими органами.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!